A tokaji borvidék hagyományos borkülönlegességeit vonultatja fel, az aranyló napsugarak csodás színét és a vulkanikus táj ízeit zártuk palackokba. Hosszú évszázadokon át a szamorodni volt a legnépszerűbb hegyaljai bor, nevét és sikerességét is a lengyeleknek köszönheti.
Furmint, Hárslevelű szőlőfajtánál bekövetkezett Nemes Rothadás (botritis cinerea) következtében kialakuló Aszúszemes szőlőfürtök egyöntetű feldolgozását követően és Tölgyfahordóban érlelt Tokaji Borkülönlegesség.
Egyedülálló íz világgal rendelkezik, kiérezhető belőle a keserű mandula íz és a botritis-es jelleg, rendkívül harmonikus bor.
Élvezeti értéke 12 C-on a legkiválóbb.
Aperitifként étkezés előtt rendkívül jól megállja a helyét.
A kép csak illusztráció, a termék eltérhet a képen látottól!