A Gianduia csokoládé 1806-ban született Piemontban: a kakaó magas ára arra ösztönözte a helyi cukrászokat, hogy annak egy részét pirított, őrölt dióval helyettesítsék. Így alkották meg ezt elegáns és intenzív ízű csokit, amelyet finom kakaó és a dió illat jellemez. Ezek a jegyek a Gianduia Bottega bársonyos édességű csokoládés krémlikőrjében is jelen vannak.
Egy csepp grappának köszönhetően a Gianduia Bottega különleges aromát kap, ami egyedivé és összetéveszthetetlenné teszi.
Javasolt fogyasztási hőmérsélete 3°C. Nemcsak étkezések után, hanem a nap bármely szakában tökéletes. Koktélok összetevőjeként is nagyszerűen beválik, sőt, fagylalt mellé is mennyei!
Megjelenés
krémes-csokoládébarna
Illat
kakaó, dió
Íz
Lágy, bársonyos, intenzív és tartós aromavilág jellemzi, amelyet a tejszín édessége egyensúlyoz ki