Jacky Blot a Chenin Blanc mestereként is ismert. A Triple Zéro-nak már a palackja is roppant különleges, rendkívül egyedi címke és sötét palack rejti a kizárólag Chenin Blanc-ból készült pezsgőt. A szőlőt 50-80 éves, alacsony hozamon tartott tőkékről szüretelik kizárólag kézzel és még a pincébe szállítás előtt szigorúan átválogatják, ezzel is biztosítva, hogy csak tökéletesen egészséges és ép fürtök kerüljenek feldolgozásra.
Pincébe érkezését követően a szőlőt rendkívül kíméletesen préselésnek vetik alá. A hűvös pince mélyén a fermentáció nagyon lassan zajlik, kizárólag természetes élesztők felhasználásával, majd 5-10 éves tölgyfahordókban, 24 hónapig finomseprőn érlelve nyeri el végső komplexitását.
A kép csak illusztráció, a termék eltérhet a képen látottól!