A Knut Hansen Dry Gin a németországi Hamburgban készül, tisztelegve a legendás tengerész, Knut Hansen előtt, aki a szabadság és a kalandvágy megtestesítője volt. A gin 14 gondosan válogatott botanikai összetevőből készül, amelyek közül sok Észak-Németországból származik. Az Altes Land régióból származó érett alma, a saját üvegházukban termesztett bazsalikom és uborka, valamint a Balti-tenger mellől gyűjtött rózsaszirom mind hozzájárulnak a gin egyedi ízprofiljához. A lepárlás négyszeres desztillációval történik egy 150 literes Arnold Holstein lepárlóban, kis adagokban, alacsony energiafelhasználással, biztosítva a magas minőséget és a tiszta ízeket. Az eredmény egy karakteresen borókás gin, amelyet a citrusos, almás, uborkás és bazsalikomos jegyek tesznek különlegessé, frissítő és gyümölcsösen édeskés ízvilágot nyújtva. A Knut Hansen Dry Gin önmagában fogyasztva is kiváló élményt nyújt, de különleges kevert italok alapanyagaként is lenyűgöző.
Illat: Friss boróka és citrusos jegyek, enyhe gyümölcsös és fűszeres árnyalatokkal.
Íz: Kiegyensúlyozott borókás alap, amelyet az alma, uborka és bazsalikom frissítő és gyümölcsös ízei egészítenek ki, finom citrusos háttérrel.
Lecsengés: Hosszú, tiszta és frissítő, a gyümölcsös és fűszeres jegyek harmonikus kombinációjával.
A márkáról:
A Knut Hansen Gin a Hamburgi székhelyű manufaktúra terméke, amely elkötelezett a regionális alapanyagok és a kézműves lepárlási technikák iránt. A márka célja, hogy a helyi termékek és a hagyományos eljárások tiszteletben tartásával egyedi és magas minőségű gint készítsen, amely a szabadság és a kalandvágy szellemét hordozza.