A Komos Añejo Reserva teqila 12 hónapig érleljük francia tölgyfából készült boroshordók, bourbon hordók és sherry hordók kombinációjában. Egy év érlelés és gondos keverés után a folyadék átveszi a sherry hordókból származó gazdag csokoládé- és gyümölcsízeket. Az utolsó simítás a kíméletes levegőztetés: a borászati technika szerint a folyadékot billegtetik, hogy oxigénhez jusson, és így a szájíz lágyabbá és simábbá váljon.
A feltűnő fehér kerámia üvege a Földközi-tenger szépségét idézi, miközben megőrzi benne az aromákat és ízeket.
Az ikonikus palackot kézművesek készítik kézzel, és úgy tervezték, hogy újrahasznosítható legyen.
Megjelenés
kristálytiszta
Illat
gazdag kávé karamellás karamellával keveredve, élénk citrusfélék héjával feldobva
Íz
lágy és telt Ívilág, mogyorós, aszalt sárgabarackos jegyekkel
Lecsengés
hosszan tartó, fűszeres, fehérborsos és bőséges borostyán jegyekkel