A Matusalem rumok készítése a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás szerint történik. A Matusalem a legtisztább és legfinomabb lepárolt alkoholt érleli, így minimálisra csökkenti az amil-alkohol tartalmat, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. Az érlelési és keverési folyamat a Solera eljáráson alapul, amelyet először e termék készítése során adaptáltak rumokra. Jelenleg világszerte mindössze 6 rumnál alkalmazzák ezt az eljárást. Többszörösen díjnyertes, Kuba legendás prémium rum márkája.
Illat
Csábító édes-karácsonyi fűszerek, pörkölt tölgy
Íz
Barátságos, könnyű, sima, mégis gazdag. Gyümölcs és fűszer dominálja
Lecsengés
Közepesen hosszú, az eddigi aromák térnek vissza
Kattints és merülj el az ütős koktélok, izgalmas sztorik és a friss infók világában!