Kattints és merülj el az ütős koktélok, izgalmas sztorik és a friss infók világában!
A Mayaciel Blanco Tequila a mexikói Jalisco államból származik, ahol a kék Weber-agavé növények hat-hét év alatt érik el a betakarításhoz szükséges érettséget. A gondosan válogatott agavékat autoklávban, magas nyomáson főzik, majd hengerművel préselik ki belőlük az édes "agamiel" (mézvíz) levet. A fermentáció nyílt térben, rozsdamentes acéltartályokban, spontán módon, rostok nélkül történik, és a lepárlás kétszeres desztillációval, rozsdamentes acél üstökben zajlik. Az eredmény egy tiszta, friss és virágos illatú tequila, amelyben az agavé dominál, kiegészítve lime és vanília jegyekkel, valamint enyhe borsos fűszerességgel. Lecsengése hosszan tartó és komplex. A Mayaciel Blanco ideális választás koktélokhoz, de önmagában, hűtve is kiváló élményt nyújt.