A Papidoux VSOP Calvados a normandiai almaborpárlatok hagyományait követve készül, ahol a gondosan válogatott almákat erjesztik, majd lepárolják. Az így nyert párlatot legalább öt évig tölgyfahordóban érlelik, amely során kialakul jellegzetes borostyánszíne és komplex ízvilága. Illatában a friss és aszalt alma aromái dominálnak, finom fűszeres és karamellás jegyekkel kiegészítve. Ízében elegáns, jól lekerekített, ahol a gyümölcsös karakter harmonikusan egyesül a tölgyfahordós érlelésből származó vaníliás és fűszeres tónusokkal. Lecsengése hosszú és simogató, amelyben az alma frissessége és a fűszeres jegyek tovább érezhetők. A Papidoux VSOP Calvados ideális aperitifként, digestifként vagy koktélok alapanyagaként, és kiválóan párosítható desszertekkel, különösen almás süteményekkel.
- Illat: Friss és aszalt alma aromák, finom fűszeres és karamellás jegyekkel.
- Íz: Elegáns, jól lekerekített, gyümölcsös karakter, vaníliás és fűszeres tónusokkal.
- Lecsengés: Hosszú és simogató, az alma frissessége és a fűszeres jegyek harmonikus egyensúlyával.
A Papidoux márka a normandiai calvadoskészítés hagyományait és minőségét képviseli, elkötelezetten őrizve a több évszázados technikákat és recepteket, hogy minden palackban a legkiválóbb almapárlatot kínálja a fogyasztóknak.