A barbadosi 1-3 éves twin column és pot still lepárlási módszereken alapuló rumokat erősen elszenesedett amerikai tölgyfahordókban érlelték a karibi trópusi éghajlaton, majd a franciaországi Cognac-ba szállítják, ahol a rumokat másodszor érlelik közepesen égetett francia tölgyfahordóban.
A kétszeresen érlelt hordók egy részét kisebb mennyiségű jamaicai, magas észtertartalmú, 10-15 éves pot still (John Dore) rummal keverik. A végső blended még 3-6 hónapig érlelik Cognac-ban mielőtt palackozzák
Megjelenés
sötét karamellszín
Illat
fekete bors, szegfűszeg, fahéj, sült cseresznye, szilva, melasz, fekete tea
Íz
gyümölcsös, mazsolás, aszalt ananászos kezdet, amit fűszeres, pikáns, ásványos és jelentősen szárazabb ízélmény követ
Lecsengés
fűszeres