A kezdetek kezdete, egy távoli országban, Kazahsztánban!
2004-et írunk amikor a vodkáról először lehet hallani. Kazahsztánban egy különlegesen eljárással kezdték el készíteni a vodkát és egy nagyon selymes, igazán egyedi, letisztult italt kezdtek el forgalomba hozni. Már a kezdetek idején búza volt az alapja és használták az ötszörös desztillációs folyamatot is, amitől a letisztultságát kapja. Egy családi, kézműves üzemből nőtt tovább és hódította meg az egész világot, a csodálatos megjelenésével és a különleges ízvilágával.
A Franciaországba való költözés és az egyediségek!
Itt már régóta nem beszélhetünk családi, kézműves üzemről, hiszen a legmodernebb technológiákat használják és minden egyes összetevő, amit használnak az a legmagasabb minőség, ami elérhető. Az alapja egy Európából származó BIO búza és a Himalája lábánál csörgedező forrásvíz. Az extra összetevő, amit egyébként az ötszörös desztilláció alatt használnak az nem más, mint a Kazah nyírfaszén, mely továbbra is köti az eredeti gyártási helyéhez. Ezeknek köszönhetően az ital rendkívül letisztult, így kimondattan jó alapanyag koktélokhoz, vagy long drinkekhez.
Illatában rendkívül kellemes, lágy fűszeresség jellemzi, melyhez gabonás jegyek társulnak ezzel adva egy teljes aromaélményt az orrnak. Ízében közepesen testes, de rendkívül krémes, így abszolút a legkiválóbb, legexkluzívabb vodkák között kell emlegetni. Jellegzetes gabonás jegyeket, vaníliás pillanatok gazdagítják! Bár lecsengése nem a leghosszabb, de kellőképpen emlékezetes ahhoz, hogy egy újabb kortyra vagy italra vágyjunk.