A Traubisoda egy ikonikus magyar üdítőital, amely először 1971-ben jelent meg a piacon, és azonnal nagy népszerűségre tett szert. Az ital az osztrák Lenz Moser borászati vállalat licencével készült, és a badacsonyi szőlőültetvényekből származó mustsűrítmény különleges szőlőízét kínálja. A '70-es és '80-as években a Traubisoda szinte minden magyar háztartásban megtalálható volt, de a rendszerváltás után a nyugati üdítők térhódítása és különböző jogi problémák miatt gyártása egy időre megszűnt.
A Márka Üdítőgyártó Kft. újraélesztette a márkát, így most már ismét elérhető a klasszikus szőlőízű változat mellett két új ízben is: Traubi Kékszőlő és Traubi Zéró. Az 1,75 literes kiszerelés kifejezetten családok és baráti összejövetelek számára ideális.
Ez az üdítőital egyszerre nyújt nosztalgikus élményt és friss, természetes ízvilágot, amely garantáltan minden korosztály kedvencévé válhat.