E csodás bor születési helye Szicília Agrigento tartománya, azon belül is Sambuca di Sicilia. Származási helyéhez hűen minden cseppje ragyogó: mind megjelenésében, mint illatában, mind pedig ízében.
Élénk szalmasárga színben aranyszínű árnyalatok csillognak, illata friss, gyümölcsös. Ízvilágában napérlelte citrusféléket fedezhetünk fel, kiegészülve a lédús őszibarack, alma és körte aromájával, amelyet tökéletesen egészítenek ki a virágos jegyei és az ásványos árnyalatok. Egyszerre telt és könnyű, igazán olaszos bor: fogyasztását halakhoz, tenger gyümölcseihez, tésztaételekhez, rizottókhoz és könnyű fehér húsokhoz egyaránt ajánljuk. Javasolt fogyasztási hőmérséklet: 10-12 fok.
Megjelenés
szalmasárga, arany színű reflexekkel
Illat
friss, gyümölcsös
Íz
Citrusfélék, alma, körte, háttérben finom virágos jegyek, ásványos árnyalatok, kellemes savharmónia
Lecsengés
hosszú