Mit is jelent az Ukiyo megnevezés?
Egy igazán filozofikus kifejezésről beszélünk. A lebegő világ utal arra, hogy érdemes a pillanatot megélni és ehhez segítenek az ő italaik. Mélységek és magasságok váltogatják egymást a ginekben és a vodkában, de ez nem kritika, hiszen olyan különleges ízekről van szó, mint a Yuzu, a szochu.
Generációkon átívelő tudás és tökéletesítésnek köszönhetően ünneplik a hagyományos Japán lepárlást. A történet Kagoshima-ban kezdődik, a Sakurajima vulkán lábánál, ahol is hagyományos japán szochu alapból készítik a gineket. A vodka a „trópusi” Okinawa szigetéről származik, ahol is a tradicionális Japán párlatból az Awamori-ból készítik.
A második változat a Yuzus kiadás inkább a citrusnak a játéka és harmóniája. Igazán nagy tiszteletnek és szeretetnek örvend ez a fajta citrus Japánban. Szemre nagyon hasonlít egy citromhoz, de sokkal intenzívebb illat és különleges gyógynövényes jegyek jellemzik, amit kiegészít egy enyhén fanyar és kevésbé savas ízvilág. A Yuzu szüretelésnek 1500 éves hagyományai vannak Japánban, amit maradéktalanul tartanak is, ennek köszönheti a párlat a rendkívül összetett citrom, grapefruit és mandarin jegyeket. A háttérízben felfedezhetünk fenyőt, levendulát és Matcha teát is, ha valaki fogékonyabb az extrémebb ízekre.