- Prémium alapanyagok, kivételes íz – a világ legfinomabb Trinidad és Tobagóból származó Trinitario kakaója olyan minőségi összetevőkkel párosul, amelyekről az ANGOSTURA bitterről köztudott, hogy néhány csepp letagadhatatlan ízt ad.
- Fejtse fel az amatőr koktélkeverést – Tökéletes mixológiához, az ANGOSTURA Cocoa bitters jól párosulnak édes vermuttal, rummal, konyakkal, brandyvel és tequilával, és nélkülözhetetlen összetevője az Espresso Martininek, a Vieux Carrénak és a klasszikus koktélok egyéb csavarjainak.
- Sokoldalú ízfokozó - A csokoládé keserűben virágos és diós kakaó jegyei vannak, aromás növényi anyagok merész infúziójával, így ideális ízfokozó koktélokhoz, vegyes italokhoz, kávéhoz, pékárukhoz, előételekhez, szószokhoz és még sok máshoz.
- Két évszázados tapasztalat – A saját osztályában az ANGOSTURA keserűk alapvető összetevői a világ leghíresebb és legkedveltebb aromás keserű, valamint új narancs és kakaó keserű ízű italainak.
Az Angostura, amelyet világszerte az aromás és orange bitterek készítésének gazdag történelméről ünnepelnek, kibővítette híres gyűjteményét az Angostura Cocoa Bitterekkel. Csak a világ legfinomabb kakaóját használjuk, a trinidad és tobagói trinitárius kakaót. Ez a 200 éves páratlan Bitters szakértelemmel párosítva eredményezte ezt a valóban dekadens, kényeztető új ízt. A gazdag keserű, virágos, diós kakaó fejjegyei az aromás növényi anyagok merész infúziójával végtelen lehetőségeket kínálnak a klasszikus koktélok újrakeverésére, és fényűző pörgést varázsolhatnak egy főételre vagy egy édes finomságra. Trinidad és Tobago azon kevés országok egyike, amelyek 100%-ban finom vagy ízes kakaótermelőnek minősülnek. Évtizedek óta megtartott státusz.