A BCN Vermut elkészítéséhez prémium minőségű katalán fehérbort használnak, amelyet a Priorat borvidék őshonos szőlőfajtáiból – Cariñena és Garnacha – állítanak elő.
Az ital egyedi ízvilágát a gondosan válogatott mediterrán botanikai anyagok biztosítják, többek között a fahéj, a szegfűszeg, a vanília, a rozmaring, a kakukkfű, a édeskömény, a borókabogyó és a babér. A bergamott, a narancshéj és a bodzavirág tovább erősíti a mesés mediterrán jelleget.
Fogyasztási javaslat: kínáld jéggel, olajbogyóval vagy citromhéjjal díszítve. Koktélokhoz is ideális, legyen szó akár a Martiniről, a Manhattanről vagy – a BNC Ginnel párosítva – a Negroniról.
Illat
praliné, narancshéj, pikáns fűszernövények, vanília
Íz
aromás, testes, a szőlő egyedi ízével, a bergamott frissességével, a narancshéj finom keserűségével, a fűszernövények összetéveszthetetlen jegyeivel