Gyógynövény-válogatása egészen különleges: borókabogyó és orris (vagyis az íriszvirág gyökere) Olaszországból; spanyol citrom- és narancshéj, valamint mandula; bolgár koriander; kínai fahéj (kasszia) és édesgyökér Kínából; áfonya és szeder Észak-Európából; angyalgyökér Belgiumból és a német Szászország tartományból.
Ezen kimagasló minőségű növényi összetevők lepárlása egy 100 éves rézüstben történik, a kész gin pedig rendkívül komplex ízvilágú és – ahogy a neve is mutatja – intenzíven lágy textúrával bír.
A 2012-es San Francisco World Spirits Competition ezüstérmese önmagában jégre töltve, gin-tonikhoz, valamint koktélok alapanyagaként is egyedülálló ízélményt nyújt.
Megjelenése: tiszta
Illat: gyümölcsös, finoman virágos, mandulás
Íz: gyümölcsös, enyhén fűszeres ízvilág; áfonya, borókabogyó és visszafogottan ánizsos jegyek
Lecsengése: rövid; édesgyökér, fűszerek