Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Személyes átvétel GYIK

Mr. Alkohol Drink Shop

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59

Nyitvatartás

Hétfőtől Csütörtökig: 10-21
Péntek Szombat: 10-22
Vasárnap: 10-18

Hogyan működik a személyes átvétel a budapesti Mr. Alkohol Drink Shopban?

  1. Válaszd ki az Átvételi pontok közül a budapesti boltunkat a rendelési folyamat során!
  2. Amint megrendeled a termékeket kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, ami azt jelzi, hogy elkezdtük a rendelésed feldolgozását. Az aznap már átvehető rendeléseket délelőtt 11 óráig tudjuk fogadni, ami utána érkezik, azokat csak a rendelés másnapján, délután 13:00 után tudjuk átadni. A pénteken 11 után rendelt termékeket hétfőn fogod tudni átvenni.
  3. Ha a rendelésedet előkészítettük átvételre, akkor kapni fogsz egy újabb emailt. Az email küldésétől számított 5 munkanapod van átvenni a terméket a megszokott nyitvatartási időben. Amennyiben ennél több időre lenne szükséged kérlek jelezd nekünk.

A rendelésed átvételéhez a nevedre és a rendelésed számára lesz szükséged!

K: Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?

V: A rendelésed ki tudod fizetni előre utalással vagy bankkártyával az áruházban. Amennyiben személyesen, átvételkor szeretnéd kifizetni akár készpénzzel, akár bankkártyával, akkor a bolti utánvét fizetési módot jelöld meg. Bármilyen kérés, kérdés esetén kérjük, írj egy emailt az info@mralkohol.hu email címre.

K: Mi van akkor, ha véletlenül futárszolgálatos kiszállítást választottam személyes átvétel helyett? Vissza tudom igényelni a szállítási költséget és a boltban átvenni a rendelésem?

V: Természetesen! Csak írj egy emailt az info@mralkohol.hu címre a rendelésszámoddal és az igényeddel. Előre utalás esetén visszautaljuk a szállítási költséget és küldjük a visszaigazoló emailt, amint készen áll a rendelésed az átvételre.

K: Mennyi idő alatt készítitek elő a rendelésem az átvételre?

V:  Amennyiben munkanapokon 11 óra előtt adtad le a rendelésed, akkor már délután 15:00 után át tudod venni a csomagokat. A péntek 11 óra után leadott, személyesen átvenni kívánt rendeléseket a hétfői napon áll módunkban átadni a boltban. Amennyiben azonnal lenne szükséged az italra, boltunk kedves személyzete nyitvatartási időben bármikor szívesen lát!

K: Mi van akkor, ha szeretnék még mást is rendelni?

V: Ha szeretnél még a rendelésedhez hozzáadni, akkor csak adj le egy újabb rendelést és írj egy emailt az info@mralkohol.hu címre mindkét rendelésszámmal.