A Drouin család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.
Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin család keze alatt lettek lepárolva. Számos közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor lett felvásárolva, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d’Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.
Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.
Ez az 1963-as darab egy újabb ékes bizonyíték arra, hogy a természet és az időjárás hogyan képes mélyen megváltoztatni az alma ízét- és minőségét, így a Calvadosét is.