Elbűvölte a csodálatos bodzafa és a körülötte lévő boszorkányságról és élethosszabbításról szóló mesék. Az immunrendszer serkentésére a gint a Sambucus Nigra cserje szurokfekete bogyóival dúsítják, közismertebb nevén a bodzabogyókat. A Fekete Ceylon teával gondosan kiegyensúlyozott, ez a Black Batchvariety of the Copperhead Original Gin recept kellemesen meglepi érzékeit. Üdvözöljük a gin sötét oldalán.
A Black Batch-hez Mr. Copperhead az 5 eredeti Copperhead növényt (borókabogyót, kardamomot, angyalgyökeret, koriandermagot és narancshéjat) használt, és fekete ceyloni teával és bodzával fokozta.
Copperhead Black Koktélok
The Bramble
Sötét és élénk, ízes citrus illatokkal. Klasszikus brit koktél, amely bemutatja, milyen könnyen lehet gyönyörű riffet létrehozni a Gin Sour-on.
50 ml Copperhead Black Batch Gin,
30 ml citromlé
20 ml egyszerű szirup
15 ml Creme de Mure
A Creme de Mure kivételével mindent felrázunk, kétszer szűrjük le tört jégen, lassan adjunk hozzá 15 ml Creme de Mure-t, és díszítsük fekete bogyóval.
The Humuhumunukunukuapua's
Az egyik maroknyi ismert Gin-forward Tiki ital. Rengetegen zajlanak, ugyanakkor egyike azoknak az italoknak, ahol az eredmény nagyobb, mint az összes rész összege!
60 ml Copperhead Black Batch Gin,
15 ml Orgeat
25 ml ananászlé
2 vonal Peychaud's Bitters
Rázzuk össze tört jéggel, és nyitott pohárba töltjük. Maraschino cseresznyével díszítjük.
The Clover Club
Puha és sima, habos bogyós gyümölcsökkel. Bár a felépítése egyszerű, a végeredményben bonyolult.
50 ml Copperhead Black Batch Gin,
15 ml citromlé
15 ml száraz vermut
15 ml málnaszirup
1 tojásfehérje