A Copperhead gin térnyerésével együtt jött a bártenderkedés növekedése is.
2018-ban a világhírű bartender, Marian Beke, a londoni Gibson bár tulajdonosa megalkotta a Copperhead the Gibson Editiont. A klasszikus Gibson Martini koktél ihlette ezt a gint az egyedülálló, sós stílusa, köszönhetően a hatalmas ízpalettának. Az eredeti 5 Copperhead fűszerhez nem kevesebb, mint 13, gondosan válogatott, hagyományosan a pácoláshoz használt fűszereket adtak hozzá. Ezeket az összetevőket, köztük a buzogány, a bors, a kasszia, a babérlevél, a gyömbér, a szegfűbors, az édeskömény és a kapor magjait, csak egy csipetnyi nyolcéves Genever egészíti ki, hogy teljessé tegye ezt a sima és összetett ízt.
A Gibson Edition segítségével ecetes/savas csavart adhat a koktélokhoz, vagy élvezheti prémium tonikkal, mint az új kedvenc Gin & Tonic-ot.
Gibson Sour
· 60 ml Copperhead Gibson Edition
· 30 ml citromlé
· 20 ml uborka és menta kivonat
· 1 tojásfehérje
· 2 csipet zellerkeserű
· Csipet fekete bors
· Rázd össze, majd szűrést követően Martinis pohárban szervírozd
The Journalist
Egy klasszikus. A The Journalist merész, izmos és csupa íz. Ez a Perfect Martini riffje, amely több dicséretet érdemel, mint valaha. Mérhetetlenül összetett.
60 ml Copperhead The Gibson Edition Gin
15 ml száraz vermut
15 ml édes vermut
1 evőkanál Cointreau
1 evőkanál citromlé
2 vonal Angostura Bitters
Összerázva, duplán leszűrve, coupe pohárban tálalva
The Gibson Martini
60 ml Copperhead The Gibson Edition Gin
10 ml száraz vermut
Töltsön meg egy keverőpoharat jégkockákkal, adjon hozzá The Gibson edition gint és száraz vermutot. Jól kevergetve hígítjuk és lehűtjük, martini pohárba szűrjük. Díszítsd egy-két szelet hagymával.
Bruttó tömeg:1.3 Kg
Egy csomagban:1 db termék
Minimum rendelési mennyiség:1 db
Szeszfok:0%
Űrtartalom:0.5 Liter