Bitterünkkel újraépítjük a gazdag és összetett 19. századi ízeket, amelyek azóta elvesztették az iparosodást. A keserű narancs intenzív íze egyedülálló és teljesen természetes. A magasság, a kemény száraz talajok, a hosszú meleg napok és a hideg éjszakák kemények a lágyszárú fűszernövények, gyümölcsök és virágok esetében, de azt is jelenti, hogy a legjobb koncentrációjú aromát. Annak érdekében, hogy megőrizzük ezt az értékes ízt, minden összetevőt óvatosan kezelünk - a Calabria keserű narancshéjait azonnal bejuttatjuk, mihelyt megérkeznek a szeszfőzdékbe, és tisztítják a vadon élő gentian-t, nem pedig vízzel mosva, kivéve a rózsaszínű magot. kis édes rabarber a Lanzo és a Soana völgyeiből, hogy csak néhány példát említsünk. A pontos infúzió egyedülálló folyadék, rubin vörös szín. Kellemes és összetett érzéseket kínál a cascarilla, a boróka és a bors jegyzeteivel, friss narancs és bergamott illatokkal.