A klasszikus tequila ízprofillal büszkélkedő El Jimador Blanco ropogós, citrusos, és elég sokoldalú ahhoz, hogy önmagában és számtalan koktélban is tökéletesen működjön.
100%-ban kézzel szüretelt kék Weber agávéból készül, kétszeres lepárlással, a mexikói Jalisco tartományban, a legendás Casa Herradura lepárlóüzemben.
Receptötlet: 60 ml El Jimador Tequila Blancót önts egy shakerbe, adj hozzá 30 ml frissen facsart lime-lét, 3 ml agávé szirupot, rázd össze, öntsd jégre, végül kínáld friss lime-karikával.
Megjelenés: kristálytiszta
Illat: friss, gazdagon citrusos
Íz: manuka méz és pörkölt agávé jegyek, amelyeket egy leheletnyi citrom, grépfrút, egy kis rozmaring és némi fűszeresség egyensúlyoz ki
Lecsengés: melengető és fűszeres, a kék agávé jellegzetes jegyeivel