Az Etsu Pacific Ocean Water japán gint az Asahikawa Lepárolóban desztillálják Hokkaido szigetén. A környező hegyekből származó forrásvízhez és a Japán-tenger vizéhez gondosan válogatott, hagyományos botanikai anyagokat, például borókabogyót, keserűnarancs-héjat, édesgyökeret, angyalgyökeret és koriandert adnak – így születik meg ez az egyedülálló gin, amely a japán partok esszenciáját hordozza magában.
Érdekesség: az Etsu Pacific Ocean Water palackja 100%-ban újrahasznosított üvegből készül. Ez az eljárás apró buborékok, színes vonalak, a kék és a zöld különböző árnyalatai, valamint a „narancshéjnak” nevezett érdes textúra kialakulását eredményezheti az üvegen, mindez pedig egészen egyedi dizájnt kölcsönöz a palacknak.
Megjelenés: kristálytiszta
Illat: friss, enyhén jódos
Íz: enyhén jódos, erősen borókás, a yuzu (japán citrom) citrusos jegyeivel és földes fűszerekkel; ropogós és frissítő
Lecsengés: hosszú, lekerekített, selymes