Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ferrand Selection des Anges Konyak 0,7l 41,8%

56.999 Ft (44.881 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egységár: 113.998,06 Ft/li
Raktáron: Utolsó 2 db raktáron
Márka: Ferrand
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 570
Várható szállítás: 2022. szeptember 27.

Leírás

A maga nemében is különös karakterrel bíró darab, hisz a Grande Champagne Cognac régió egészen gyümölcsös, már-már egzotikus és virágos oldalát domborítja ki és mutatja meg.

A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "aranyháromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik. A desztillációhoz a finom borseprőt is felhasználják, ezáltal kiválóan tudják koncentrálni a bor aromáit, kivételesen gyümölcsös párlatot nyerve. Az összegyűjtött eau de vie-t kisméretű tölgyfahordókban érlelik 7 különböző adottságú pincében (szárazabb, nedvesebb), Logis d'Angeacban. A hordók eltérő mértékben vannak kiégetve, így kerülve el a túlzott kesernyés ízt, amit a tölgyfa tanninjai kölcsönözhetnének a párlatnak.

A kép illusztráció, a valóságtól eltérhet. A bolti árak eltérhetenek az internetes áraktól.

Szállítás és fizetés

Törzsvásárlói pontrendszer

Leírás

A maga nemében is különös karakterrel bíró darab, hisz a Grande Champagne Cognac régió egészen gyümölcsös, már-már egzotikus és virágos oldalát domborítja ki és mutatja meg.

A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "aranyháromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik. A desztillációhoz a finom borseprőt is felhasználják, ezáltal kiválóan tudják koncentrálni a bor aromáit, kivételesen gyümölcsös párlatot nyerve. Az összegyűjtött eau de vie-t kisméretű tölgyfahordókban érlelik 7 különböző adottságú pincében (szárazabb, nedvesebb), Logis d'Angeacban. A hordók eltérő mértékben vannak kiégetve, így kerülve el a túlzott kesernyés ízt, amit a tölgyfa tanninjai kölcsönözhetnének a párlatnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!