A Four Pillars lepárlója Ausztráliában, Melbourne-től észak-keletre, a Yarra-völgyben található, a gyönyörű, hűvös éghajlatú borvidéken. 2015-ben jött a nagy ötlet a Four Pillars részéről, hogy mi lenne, ha a Rare Dry Ginüket a vidék egyik legjobb legjobb szőlőültetvényéről származó Shiraz szőlővel párosítanák – így született meg a Four Pillars Bloody Shiraz Gin.
Így most minden esztendőben vásárolnak a helyi Shiraz szőlőből, majd a szemeket nyolc héten keresztül magas alkoholtartalmú ginben áztatják. Ezután lepréselik, és újra Rare Dry Gint adnak hozzá. A kész ital varázslatosan vörös színű, illatában fűszeres, boros, fenyős, finoman borsos, málnás jegyekkel. Ami az ízét illeti: édes, borókás, természetesen szőlős-boros, jellegzetesen fűszeres. Szigorúan hozzáadott cukor és mesterséges színezőanyag nélkül készül!
Habár koktélokhoz is remekül bevethető, a legjobb mégis tisztán kortyolgatni, kiélvezve ezt az egészen különleges, intenzíven gyümölcsös-fűszeres ízvilágot.
Megjelenés: tiszta, vörös (az árnyalat az évjárattól függően változik)
Illat: bogyós gyümölcsös, fűszeres
Íz: boróka, édes bogyós gyümölcsök, csipetnyi fekete bors és citrushéj, fekete tea
Lecsengés: borókás, bogyós gyümölcsös, kellemesen fűszeres