Angliában készítik a klasszikus receptúra és eljárásmód szerint, válogatott gabonaszemekből, hagyományos botanikai összetevők felhasználásával: borókabogyó, angyalgyökér, koriander, narancs- és citromhéj, orrisgyökér, szerecsendió, kínai fahéj. Tökéletes választás ginalapú koktélokhoz, G&T-hoz.
G&T tipp: tégy néhány darab jégkockát egy pohárba, önts rá 40 ml Gibson’s gint, 200 ml London Essence Original Indian tonikot, adj hozzá 20 ml mentaszirupot és 10 ml cukorszirupot, majd hajszálvékonyra szelt kígyóuborkát. Díszítsd friss mentával.
Megjelenés: kristálytiszta
Illat: kellemesen aromás, elsősorban a boróka és a koriander érezhető
Íz: friss, mindenekelőtt a boróka, a koriander, az angyalgyökér és a citromhéj dominál
Lecsengés:hosszú