2015 ben a világon keresztül söpört a ’gon-forradalom’, mégis két bár tulajdonos Delhiben úgy érezte, hogy a Gin & Tonic őshazájában, ahol a ginek növényi összetevői szinte minden konyhakertben megtalálhatók, még mindig a Gin készítés sötét korszakát éli.
Mi sem lehetett volna erősebb inspiráció számukra, minthogy elkészítsék a saját kézműves ginüket és megalapítsák a Nao Spirits főzdét.
Hosszas előkészítést, tervezést és anyagbeszerzést és a rendelkezésre álló növények vizsgálatát követően kis szerencsével két olyan ősi receptúra került a birtokukba, amellyel már nem csak saját bárjaik ellátását, de India és a világ többi részének kiszolgálását tűzték ki célul.
Alapanyagait tekintve a kötelező borókán kívül India legjava került a párlatba, melyek közül a friss citromhéj és a gyömbér foglalják keretbe az ízélményt.