Leírás
A tartalmasabb, összetett ízvilágú rozékat kedveljük, ezért mindig több fajta házasításából készítjük a MammaRózát. Hűtött ülepítés után, irányított erjesztéssel készül el a bor, melyet 3-4 hónapos tartályos érlelést követően a következő év elején palackozunk
A 2020-as évjárattól sokkal kisebb mennyiségben, csupán pár ezer palacknyi, csak saját szőlőből készülő bor, amelynek komponenseit a Hegyközség prémium kategóriába sorolta. 50%-a fiatal ültetvényről származó kékfrankos, mellette pinot noir, merlot és syrah. Sötétebb, mély rozé szín, ízben érett, zamatos málna, széles, érett, puha korty és nagyon hosszú cseresznye ízű lecsengés.
Apró változás a címkén: a családfa motívum Rózsi mamához tartozó levele piros színt kapott.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!