A díjnyertes Isle of Harris gin Skócia partjainál, Harris sziget Tarbert nevű településén látta meg a napvilágot. A gyönyörű kiképzésű üveg már önmagában is egy remekmű, mely magába zárja az Isle of Harris természeti szépségét, megjutalmazva a gin fogyasztóját frissítő tengerparti örömökkel.
A 9 összetevő közül az egyik igazán különleges, ez pedig az úgynevezett Sugar Kelp, azaz cukor moszat, amely izgalmasan reflektál a tengeri környezetre, mindeközben kitűnően harmonizál a másik nyolc növényi összetevővel. A cukormoszatot helyi búvárok hozzáértő kezei gyűjtik be a Hebridák mély vizeiből, így garantálva minden egyes palack kifogástalan magas minőségét.
Illatában először a boróka jegyei érvényesülnek, majd előtörnek a citrusos, fűszeres, kissé virágos illat aromák is.
Ízvilágában szintén a borókás aromákat hosszasan követik a mangó, grapefefruit, narancs keltette édeskés, gyümölcsös jegyek, majd a domináns fűszerek.
Az íz és illat orgiát a cukormoszat jellegzetes karaktere foglalja keretbe és teszi a gint egyedivé és a maga nemében egyedülállóvá.
Készműves mivoltát mi sem szimbolizálhatja jobban, mint hogy helyben, kézzel palackozzák, parafa dugóval zárják, majd címkézik, valamint minden üveget kóstolási javaslattal látnak el, de akár személyes üzenetet is elrejtenek a csomagolásban külön kérésre.
A kép csak illusztráció, a termék eltérhet a képen látottól!