Leírás
Pár szó a Jameson Black Barrel whiskey-ről
-
Hagyományos Ír whiskey és kis mennyiségben gyártott gabona whiskey keveréke
-
Háromszoros lepárlás a gazdag, selymes és édes ízvilágért
-
Tölgy, sherry, és ’fekete’ hordókban érlelt
-
Élvezd tisztén, jéggel vagy készítsd el a legjobb Old Fashioned koktélod
-
A 2019-es San Francisco World Spritis Competition (SFWSC) győztese két aranyéremmel
A Jameson whiskey története
A Jameson whiskey története John Jameson nevéhez köthető, aki 1780-ban, skót származása ellenére Írországban nyitotta meg saját lepárlóját, ahonnan azóta is a legmagasabb minőségű szeszes italokkal árasztja el a világot, méghozzá saját kategóriáján belül is páratlan, karakteres ízvilággal. Különlegességét a kimagasló minőségű árpa és a kristálytiszta víz mellett leginkább az adja, hogy válogatott és ellenőrzött fahordókban érlelik, mely még különlegesebb és édeskésebb aromát képes biztosítani a Jameson whisky számára, aminek már aranysárga színén is látható a mérhetetlen törődés. Minden egyes Jameson whisky háromszoros lepárlás során nyeri el végleges formáját és hamisíthatatlan aromáját, ezáltal leginkább önmagában fogyasztva ajánlott, egy kevéske jéggel keverve, de ha egy prémium kategóriás koktélt kevernénk, ahhoz is ideális alapanyag.
Jameson Black Barrel ismertető
Koktél javaslat
Jameson Black Barrel Old Fashioned
Összetevők
60 ml Jameson Black Barrel
5 ml : cukorszirup
2 kanál Angostura keserű
3 kanál narancs keserű
Hogyan készítsük:
Töltsön meg egy pohárba vagy egy korsóba jeget, adjon hozzá Jameson Black Barrelt, Angostura keserűt és narancs keserűt. Keverjük jéghidegig, és szűrjük egy jéggel töltött kőüvegbe. Díszítsük narancs héjjal.