L`HOSTE
A L’Hoste családi champagne pincészetet John és Suzanne L`HOSTE alapította 1970-ben, majd vezetését gyermekeiknek, Pascalnak és Dominiquenak adták át, akik szenvedéllyel és szakmai profizmussal viszik tovább a megkezdett munkát. Gondoskodásuk, odafigyelésük és a tökéletesség iránti vágyuk a természet és a hagyományok tiszteletével párosul, melynek köszönhetően csodás champagneok készülnek kezeik alatt.
A francia Champagne Borrégióban, palackos erjesztéssel és érleléssel előállított pezsgőt nevezhetjük champagne-nak, amely csak az ott engedélyezett és termesztett három szőlőfajta (Pinot noir, Pinot meunier és Chardonnay) felhasználásával készülhet. Ez a cuvée nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Chardonnay fehér és egzotikus gyümölcsös jegyeket, ásványosságot, csipetnyi vajasságot, a Pinot Noir pedig testességet kölcsönöz neki. A felejthetetlen harmónia, a természetesség jegyében fogant különlegesség.