L`HOSTE
A L’Hoste családi champagne pincészetet John és Suzanne L`HOSTE alapította 1970-ben, majd vezetését gyermekeiknek, Pascalnak és Dominiquenak adták át, akik szenvedéllyel és szakmai profizmussal viszik tovább a megkezdett munkát. Gondoskodásuk, odafigyelésük és a tökéletesség iránti vágyuk a természet és a hagyományok tiszteletével párosul, melynek köszönhetően csodás champagneok készülnek kezeik alatt.
A L'Hoste Champagne ház pezsgői kóstoláskor az elegancia, kivételesség érzését váltják ki a fogyasztóból. A francia Champagne Borrégióban, palackos erjesztéssel és érleléssel előállított pezsgőt nevezhetjük champagne-nak, amely csak az ott engedélyezett és termesztett három szőlőfajta (Pinot noir, Pinot meunier és Chardonnay) felhasználásával készülhet. A Blanc de Blancs alap és a Pinot Noir vörösbor elegáns keveréke ez a gyümölcsös, illatos champagne. Kortyban krémes, selymes lágyság, frissítő apró buborékokkal.