A híres Langley lepárlóüzemben készül az Ian MacLeod & Co. díjnyertes London Hill Ginje, amely a világ minden tájáról származó válogatott botanikai anyagok csodálatos keveréke: borókabogyó Olaszországból és a Balkánról; koriander Bulgáriából; kasszia Kínából; fahéj Madagaszkárról; angyalgyökér Észak-Franciaországból és Belgiumból; orrisgyökér és édesgyökér Olaszországból.
Tipp a fogyasztásához: jéggel és egy szelet citrommal igazán tökéletes, de ha G&T-ra vágysz, akkor a citrusos ízvilág kiemelése jegyében válaszd hozzá a London Essence Original Indian tonic watert!
Megjelenés
kristálytiszta
Illat
levendula, citrom, fekete bors, fahéj
Íz
citrusos, kellemesen virágos, finoman fűszeres, felsejlik benne a fekete bors, a fenyőmag, a koriander, a zeller, a narancshéj aromája
Lecsengés
fűszeres, virágos