Magas minőségű, kézműves vermut Olaszországból, kesernyésen édes ízvilágában a kamilla, a pikáns narancs, a grépfrúthéj, a gyömbér, a kardamom, az édesgyökér és a kinin aromáival. Tökéletes választás önmagában, tisztán vagy jéggel egy narancsszelettel kísérve, Vesper koktélhoz egyaránt, de a gin vagy a vodka tonikot is megbolondíthatod pár cseppjével.
Ahogy a többi Mancino vermut esetében, úgy a Bianco Ambrato alapja is a a kiváló minőségű Trebbiano di Romagna bor, amihez ezúttal 37-féle növényi összetevő infúziója csatlakozott, megalkotva ezt a gyönyörűen kiegyensúlyozott, keserű-édes vermutot. Mindenképpen érdemes megkóstolni önmagában, mert tényleg minőségi ízélményt nyújt.
Koktélajánló: A Vesper koktélhoz önts shaker-be 40 ml gint, 20 ml vodkát, 30 ml Mancino Bianco Ambrato vermutot és 2 csepp orange bittert (például: Angostura Orange Bitters). Jöhet bele a tört jég, aztán rázd össze, majd öntsd pohárba, és díszítsd narancshéjjal.
Megjelenés: halvány borostyánszín
Illat: alpesi virágok, kamilla és bodzavirág; menta, narancs, a grépfrút héja
Íz: az édes és a keserű tökéletes egyensúlya; alpesi rózsa, kamilla, bodzavirág, encián, menta, narancs, gyömbér, rózsaszín grépfrút, kardamom, édesgyökér és kinin
Lecsengés: az édesgyökér és a kamilla mézes édességét felváltja az üröm kesernyés ízvilága, kiegészülve a grépfrúthéjjal