A gyógynövények, a citrusfélék és a málna aromái hatják át ezt a klasszikusnak számító száraz vermutot. Önmagában és koktélok alapelemeként is tökéletesen megállja a helyét.
A Martini Extra Dry vermut története több mint 125 évvel ezelőttre vezethető vissza. Az 1900-as esztendő első napján dobták piacra, közel 10 év fejlesztést követően. Összetevői közül a gyártó azt orrist, a három évig napon szárított íriszgyökeret és annak ibolyaillatú fanyarságát emeli ki külön is, emellett a friss málna és a citromhéj kellemes citrusosságot is biztosít az italnak.
Fogyasztását önmagában, hűtve vagy jéggel, valamint koktélok hozzávalójaként is ajánljuk.
Megjelenés: tiszta, halvány aranyszín
Illat: visszafogott parfümösség a málna, a barack, az alma, a citrom és az akácméz aromáinak kíséretében
Íz: az almahéj aromája sejlik fel először, majd megjelenik az orris, némi fás jelleg és nagyon enyhe savasság
Lecsengés: könnyed, citrusos, az alma és a barack jegyeivel kiegészülve