A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek és a régi és új technikák kombinálásának köszönhetően ez a Peruból, a bőség földjéről érkező rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetően az élesztőt úgy adagolják a cukornád léhez, hogy az mindig a kívánt illattal és ízvilággal rendelkezzen.
Három öreg skót lepárlóüst teljesít szolgálatot az üzemben, az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül.
Ajándék gyanánt is tökéletes választásnak bizonyulhat.
Illat:Fűszeres és édes. Dohány, fekete bors, borjúbőr, édes cédrus, potpourri, méz.
Íz:Krémes cukorszirup, melasz, fött gyümölcsök, crumble (morzsasüti) tejsodóval és kakaóval.
Lecsengés:Cukorszirup és szegfűbors. Édes és hosszú.