Leírás
Hagyd, hogy az egyedülálló, napérlelte feketeribizli és az kézzel szedett olasz gin kiemeljen a hétköznapokból.
Kézműves lepárlás Piemonte-ban egy családi üzemben
Carlo Vergano irányítja a Torino Distillati-t Moncalieri-ben a feleségével Piera-val és a lányával Rita-val.
A Maestro distillatore, Denis Muni több mint 20 éves tapasztalata garantálja a hibátlan minőséget.
A Mintis Gint egy egyedileg készített vákuumdesztillálóban készítik 8 órát át 60 fokon. Ez a módszer sokkal alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint a hagyományos módszerek, így megőrizve a gin zamatosságát.
Minden üveget a Maestro distillatore írja alá.
Koktélrecept
- Ribes Nero Bramble
- 30 ml Mintis Ribesa
- 15 ml Grenadine
- 7 ml frissen facsart citromlé
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!