Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

O'Donnell Moonshine különlegességek

Hiába tiltják be, mi akkor is megcsináljuk!

Valószínűleg ez járhatott az alkoholt fogyasztó emberek fejében, amikor az 1920-as években szesztilalom lépett életbe az USA-ban, aminek eredményeképpen nem lehetett fogyasztásra szánt alkoholt készíteni és árusítani sem.

Amint leszállt az éj, elkezdődtek a tiltott párlat készítések, aminek egyik eredménye lett a moonshine. Számos legenda kering a moonshine elkészítéséről. A rossz lepárlóüstök - például használt autók hűtő berendezése -  és lepárlási technikáknak köszönhetően olyan párlatok is készültek, amiktől meg is lehetett vakulni.

Moonshine és a NASCAR kapcsolata

Az autószerelők kitaláltak egy módszert, amivel a lehető legtöbb szeszt tudnak elrejteni az autóik motorjába. Egy cső segítségével egy külső tartályba szivattyúzták a moonshine-t. Nem véletlen, hogy számos szeszcsempész nagyon jó vezetési képességekre tett szert. Ez vezethetett sokak szerint a NASCAR kialakulásához is. Ki tudja, annyi biztos hogy Robert Glenn Johnson, azaz Junior Johson, egy moonshiner fiaként lett egy NASCAR csapat tulajdonosa.

Hívhatod sugárnak, napsugárnak, fehér villámnak, tüzes víznek, mountain dew-nak vagy moonshine-nak is. A forradalmi története és a különleges ízvilága miatt egy nagyszerű ital. Kóstold meg az O'Donnell moonshine ízésített változatait is!

Rendezés: