Kézműves, tradicionális alapokon nyugvó magyar gin, amely a lepárlástól a palackozásig kézzel készül 14 fantasztikus alapanyag hozzáadásával.
Készítői nem titkolt szándéka az, hogy palackba zárják a négy évszakot, amely az egész életünk dinamikáját meghatározza. A bodza és a levendula a napsütötte forró nyarakat, a fenyő és a narancs a hideg teleket és az ünnepeket idézik, a többi összetevő dolga pedig, hogy mindezeket a végleteket előkészítsék, ellensúlyozzák. Így a nősziromgyökér, a bors, homoktövis, a citrusok mind az ital összhangját és folytonos aromáit hivatottak elősegíteni és remekül teszik is a dolgukat.
A tradicionális Öreg Gin alap receptúrájához a lepárlásnál markáns mennyiségű epret adnak hozzá. Ezután néhány héttel még több epret adagolnak, hogy a maximális íz és illatanyagot kölcsönözze a párlatnak. Végül egy kis cukorral beállítják a végtermék savasságát