Leírás és Paraméterek
Hogyan készül a Pisco?
1 liter pisco elkészítéséhez mindegy 7 kg szőlő kell hozzá, melyet csak akkor szüretelnek le, ha legalább 12 fok a cukortartalma. Ezután nem érlelik tölgyfahordóban, hanem piaquera nevű agyagedénybe töltik és hagyják 2-4 hónapig állni.
Érdekesség a Piscoról
Chile és Peru is sajátjának vallja az italt. Peru mellett az az érv áll, hogy Pisco városa is ott található, viszont Chile-ben találtak írásos bizonyítékot a pisco elkészítéséről.
Pisco Koktélok
- Perú Libre: pisco, kóla és citromlé
- Pisco sour: pisco, jég, tojásfehérje, cukorszirup
Alkoholtartalom | 43% |
Kiszerelés | 0.7 liter |
Márka | 2 |
Díszdoboz | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!