Majdnem az összes gyártó kínál fehérrumot is fogyasztóinak. A Maison Ferrand-nál olyan fehérrumot akartak alkotni, amely kimagaslik a többi közül, és az érleletlen illetve érlelt rumok kombinálásával felhasználja a ház konyakkeverési tapasztalatában rejlő kivételes lehetőségeket.
Az összeöntött barbadosi és trinidadi rumokat a Plantation saját szűrési berendezésén engedik át, így szűrik ki a fa tanninjait, mialatt az aromás összetevőket meg tudják őrizni. Nem használnak tehát szénszűrést, ami a rum ízében is jelentős változást tud okozni, jóval simábbá ugyanakkor szegényebbé is teszi. Az átszűrt rumhoz öntenek még érleletlen valamint egy kevéske 10 éves pot still (rézüstös) jamaicai rumot.
Ebben az italban az alapító master blender Alexandre Gabriel tudása tükröződik, hisz sikerült egy olyan keveréket alkotni, amiben mindhárom sziget rumkaraktere szépen átjön.
Illat:Először a barnacukor, méz, kávébab, kakaóbab intenzív aromái fejlődnek ki, majd olyan fűszerek jönnek elő, mint a vanília, szegfűbors, szegfűszeg, egészen delikát hangulatot varázsolva ezzel a poharunkba.
Íz:Kekszes-tésztás jelleggel indít, ugyanakkor keserédes és könnyed is. Majd megmutatja magát a feketecsoki, gyökérsör, pirított pillecukor, tojáskrém, vaníliaszóda. A különböző aromák egészen kerek, rugalmas egyveleget alkotnak.
Lecsengés:Gyors, kifinomult, ugyanakkor továbbra is igen aromás. Nagyon komoly fehérrum, nagyszerű füves-organikus jegyekkel.