Leírás
Alapprofil: kakaó és kókusz jegyei vannak. A íz meglehetősen rövid, de nagyon összetett.
Lepárlóüzem: a világ legtöbbet díjazott rumja. A Rum bolygón az Angosturának különleges helye van. Valójában ez az egyetlen szeszfőzde Trinidadban. Az Angostura rumok egyedi erjesztési folyamatuknak köszönhetik karakterüket. Meg kell jegyezni, hogy a Robert Siegert által 1949-ben kifejlesztett élesztőket ma is használják.
Pincemesterünk finomítása: a Madeira hordó harmonizálja az ízeket, sűrűséget és aromás erőt hoz. Ezután jön a Bourbon hordó, és lágyítja a rumot, hogy egyensúlyba hozza a szerkezetét. Végre a kandírozott narancs elegáns jegye, amely mélységet és kerekséget ad.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!