Részletek
Ez a testes, nagy volumenű, gazdag rum British guyana-i cukornádmelasz lepárlásával készül, kisüsti és folyamatos lepárlókban. Először amerikai ex-bourbon tölgyfahorókban érlelik solera eljárással, majd az utolsó 12 hónapra átkerül spanyol sherryhordókba (Pedro Ximenez and Oloroso). Rum rajongóknak, ínyenceknek különösen ajánljuk.
Illat:Intenzív, édes, friss boros jelleg. Nádcukor, banán, fahéj, kandírozott narancs, csokoládé.
Íz:Kezdésként kissé fanyar, majd azonnal érezni a nádcukor jelenlétét, de mindig kiegyensúlyozva a fűszeres jegyek által, elsősorban a bors érezhető.
Lecsengés:Egyre édesebb és lágyabb, a cukrozott kávé és édesgyökér állandó jelenléte mellett. Édessége soha nem tolakodó és elnyomó, mindig egyensúlyban a fűszeres jegyekkel.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!