A legkiválóbb gin megalkotása a legmagasabb minőségű hozzávalók függvénye. Amíg az átlagos ginek többségénél az összetevőket direkt a párlatban főzik, hogy kinyerjék a megfelelő aromákat, addig a Bombay Gin esetében a szeszpárán keresztüli hőkezeléssel érik el ezt a hatást. Annak érdekében, hogy a 12 összetevő leginkább érvényesülhessen, lelassították a párolási eljárást, hogy még hosszabb ideig adhassák ki a növények értékes aromáikat. Ez teszi a Star of Bombay-t egy kifejezetten mély és sima ginné, amelynek legkiválóbb közege önmagában egy Martinival fogyasztva vagy egy igazi kortárs koktél összetevőjeként kortyolva.
Megjelenés: Kristálytiszta
Illat: Földes jegyek, boróka, fenyő, a pézsma és a dió fedezhető fel, korianderrel, narancsolajjal és elegáns fűszerekkel vegyítve
Íz: A fenyő és a koriander kerül előtérbe, földes jegyekkel megbolondítva
Lecsenés: A földes-pézsmás jegyek hosszan érezhetőek, a halványulás fenyős-kérges