Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Születésnapi Augusztus a Mr. Alkoholon

Kedves Látogató!

Tavaly év elején elindult a Mr. Alkohol ital webáruház, azzal a céllal, hogy a hobby italfogyasztóktól kezdve az ital szakértőkig, mindenki számára egy fiatalos, lendületes és széles kínálattal rendelkező online italáruházat hozzunk létre Magyarországon.

2021 augusztusában megnyitottuk a budapesti Mr. Alkohol Drinkshopot a Bajcsy-Zsilinszky út 59. szám alatt. Azóta ezernyi boldog pillanatot kaptunk tőletek – reméljük, mi is adtunk egy pár kedves emléket -, amit igyekszünk a folyamatosan bővülő kínálatunkkal, kedvezményeinkkel, törzsvásárlói pontrendszerünkkel és odaadásunkkal meghálálni.

Augusztusban célunk az, hogy méltón megünnepeljük – szerintünk – Budapest egyik legmenőbb drinkshopjának az egy éves születésnapját. Lesz nyereményjáték, tombola, night shopping DJ-vel és kóstolóval, folyamatos születésnapi kedvezményekkel, melyek időrendi sorrendben így néznek ki.

 

Születésnapi nyereményjáték (Augusztus 1-18-ig)

Legyen szó akár bolti, akár online vásárlásról, mindenki, aki 5.000 forint felett vásárol kap tombolaszelvényt, mellyel értékes nyereményeket tud megkaparintani a szerencsés páros!

fődíj egy több mint 40.000 Forint értékű Mr. Alkohol Tubi csomag, melynek tartalma 2 üveg Tubi 60, 8 üveg London Essence szóda és 1 db Mr.Alkohol baseball sapka.

A második helyezett nyereménye 1 üveg Akori Cherry Blossom Gin, 6 üveg London Essence szóda és 1 db ginfűszer.

 

Fogd meg a söröm Mr!

Vásárolj augusztusban 25.000 forint értékben a Drinkshopban vagy a webáruházban és ajándékba adunk egy üveget a kedvenc sörünkből!

 

Hírlevél feliratkozó kampány (augusztus 1-21)

Az augusztus 1. és 21.-e közötti új feliratkozók között kisorsolunk egy Mr. Alkohol Nyeremény csomagot, mely Mr. Alkohol különlegességeket rejt. Ha még nem vagy hírleveleink olvasója, de szeretnél részt venni a játékban, akkor ide kattintva fel tudsz iratkozni!

 

B-Day Night Shopping (augusztus 18)

Az év egyik legmenőbb estéje készül a belvárosban!

Augusztus 18-án 22 óráig leszünk nyitva. Készülünk DJ-vel, prémium italkóstolókkal, tombolasorsolással. Várunk mindenkit, aki szeretné jól érezni magát prémium italok környezetében, finom italokat megkóstolni és velünk együtt átélni a Mr. Alkohol életstílust!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A nyereményszabályzatunkat ide kattintva érheted el letölthető formátumban.