Ehhez az erőteljesen narancsos ginhez a készítők a sevillai narancsot narancsvirággal, valamint a márka klasszikus London dry ginjének négy alap botanikai összetevőjével (borókabogyó, koriander, angyalgyökér, édesgyökér) együtt desztillálják, így születik meg a kiegyensúlyozott, gyümölcsös íz.
A márka alapítója, Charles Tanqueray az 1860-as években járta be Andalúziát és a helyi narancsligeteket. Az akkoriban készült egyik receptje inspirálta több mint 150 évvel később a Tanqueray Flor de Sevilla receptúrájának megalkotását.
Tisztán, jéggel a legfinomabb, de ha G&T alapjaként választanád, akkor ne hagyd ki belőle a frissen szelt narancsgerezdet!
Megjelenés:tiszta, halvány narancs
Illat: narancsos, grépfrútos, finoman borókás
Íz: jellegzetesen borókás, pikánsan narancsos, kiegészülve a földes vaníliával és szegfűborssal
Lecsengés: borókás, édes-kesernyés narancslekváros