Leírás és Paraméterek
Mit is jelent az Ukiyo megnevezés?
Egy igazán filozofikus kifejezésről beszélünk. A lebegő világ utal arra, hogy érdemes a pillanatot megélni és ehhez segítenek az ő italaik. Mélységek és magasságok váltogatják egymást a ginekben és a vodkában, de ez nem kritika, hiszen olyan különleges ízekről van szó, mint a Yuzu, a szochu.
Generációkon átívelő tudás és tökéletesítésnek köszönhetően ünneplik a hagyományos Japán lepárlást. A történet Kagoshima-ban kezdődik, a Sakurajima vulkán lábánál, ahol is hagyományos japán szochu alapból készítik a gineket. A vodka a „trópusi” Okinawa szigetéről származik, ahol is a tradicionális Japán párlatból az Awamori-ból készítik.
A Blossom és a Yuzu ginhez a gabona aratás után, egy hagyományos kisüsti szochu-t készítenek, borókával, mandarinnal és különböző fűszerekkel, mielőtt az igazán különleges ízű cseresznyefavirágot, vagy Yuzut fuzionálják.
A cseresznyefavirágos kiadásnak a története a következő. Van Japánban egy rövid időszak tavasszal, amikor is a Sakura fák, teljes erőbedobással virágzásnak indulnak. Ezt hívják a köznyelvben Hanami-nak és a Japán emberek kiözönlenek az utcára ünnepelni a tavaszt, az éghajlat változást, az új időszak kezdetét. Helyi citrusok, boróka és a kihagyhatatlan cseresznyefavirág tökéletes harmóniában és tisztaságban fedezhetőek fel a ginben. Ízében és illatában is megjelenik a narancs, boróka, koriander, fás fűszerek és természetesen a cseresznyefavirág.