Drink responsibly... but drink!

Unicum Szilva 5 liter 34,5% ***

Az egyik legkedveltebb gyógynövény alapú ital. Fogyasztása szobahőmérsékleten ajánlott.


A kép csak illusztráció, a termék eltérhet a képen látottól!

 

Nincs raktáron
57 990 Ft
Nincs raktáron
Bolti ár a Mr. Alkohol Drinkshopban: 59999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 580 Ft
Részletek

Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka lett, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót.

Bár az Unicum receptje titkos, annyi bizonyos, hogy több mint 40 féle gondosan válogatott gyógy- és fűszernövény keverékéből készül. Sajátságos, keserédes ízét, különleges harmóniáját a tölgyfahordós érlelési periódus teljesíti ki.

 

1840-ben Zwack József megalapítja a Zwack céget. 1883 május 22-én „az Unicum név alatt forgalomba hozott gyomorerősítő likőr megvédésére” lajstromozták az italt, amely az 1790-ből származó recept szerint készült, a címkéjén vörös kereszttel az eredeti gömbölyű palackban.

1909-ben megszületik cégük egyik legismertebb és legfontosabb ikonja, a „vizesember”. A Pachl Viktor által készített, kultikussá vált plakáton az Unicumot a „legjobb gyomorerősítő likőrnek” nevezzük.

Unicum Szilva

A Zwack Unicum 220 éves fennállása óta számos új és izgalmas itallal jelent meg a piacon. 2012. április 1-jén cég újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen ezen a napon dobta piacra legújabb terméket a Zwack Unicum Szilvát. Az Unicum Szilva a hagyományos Unicumhoz hasonlóan több mint negyven különböző, gondosan válogatott gyógynövény felhasználásával készül. AZ Unicum Szilva különlegessége abban rejlik, hogy a kész Unicum párlatot 6 hónapon keresztül tölgyfahordóban érlelik, melynek aljába kiváló minőségű aszalt szilvát tesznek. A kíméleteses szárított aszalt szilva a gyümölcs minden karakterét magában hordozza, melyet az érlelés során átad az italnak. Az Unicum Szilva magában hordozza a hagyományos Unicum jellegzetes ízét, melyet a aszalt szilva kellemesen lágy íze tompít.

Illat

Pompás illatában a gyógynövények egyedülálló, intenzív aromakomponenseit a tölgyfahordós érlelés során nyert fás jegyzetek és kifinomult aszaltszilvás karakter kísér.
Íz

Kifinomult, elegáns ízvilág jellemzi. Zamatának központi elemét a markáns gyógynövényes, kesernyés jegyzetek adják. Ízvilágának különlegességét aszalt szilvaágyon történő tölgyfahordós érlelése adja. Ízében a kesernyés jegyzeteket felváltja a kifinomult aszaltszilvás gyümölcsösség és elegáns tölgyes jegyzet.

Adatok
Vonalkód
5995099437385
Mr. Alkohol GO! Fény utca raktárkészlet
Nincs raktáron
Mr. Alkohol GO! Karinthy raktárkészlet
1 DB
Mr. Alkohol Balatonboglár
Nincs raktáron
Siófoki Drinkshop raktárkészlet
Nincs raktáron
Szegedi Drinkshop raktárkészlet
Nincs raktáron
Márka
Zwack
Cikkszám
1016260
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek