Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Single Grain

Ez a kategória egy kevésbé ismert és elismert, de mégis nagyon izgalmas. Árpamalátát és egyéb gabonákat használnak, de folyamatos (más néven Coffey féle) lepárlóüstön történik a lepárlás! A Single Malthoz hasonlóan 1 lepárlóban kell készülni a párlatnak, nem lehet keverni másik lepárló termékével. Fiatalon friss, krémes jegyeket tartalmaz, ha érleljük akkor erősödik a tejkaramella és a fűszerek. Sokak számára ez a kategória tökéletes belépés a whiskyk világába, hiszen kicsit édeskésebb, de mégis az érleltebbek már komoly karakterrel bírhatnak. A kevésbé ismertségének köszönhetően olcsóbb, mint egy Single Malt whisky így igen komoly érlelési idővel rendelkező tételeket is nagyon jó áron tudunk beszerezni.